Pyetje & Përgjigje

Po, ne kemi mundësi të dërgojmë produktet e printuara edhe jashtë vendit si psh: Gjermani, Zvicër, Austri.
Printimet mund të vonohen nga 2 ditë deri në 1 javë, kjo varet nga porosia e produkteve dhe sasia e tyre. Ne pranojmë shumë kërkesa andaj mundohemi të bëjmë maksimumin që porosinë tuaj ta kryejmë sa më shpejtë.
  • Minimumi i printimeve të vogla të cilat hynë: Stilolapsat, çakmakat. stikersat, vizitkartat dhe gjera të tjera është 100 copë. 
  • Printime të mesme si psh: Postera, flyera, reklama duke filluar nga 50 copë 
  • Ndërsa printime të formatit të mëdha psh: Billbord, veshje fasadash etj nga 1 e më tepër.
Po ju mund të porosisni printimin e një Maice, mirëpo pasiqë ne duhet t'i vëmë në funksion pajisjet tona vetëm për një produkt atëherë çmimi do të jetë pak më i lartë në krahasim me atë kur porosisni printime me shumicë.
Patjetër se po ju mund të na dërgoni dizajnin tuaj përmes email info@studio-lindi.com ose në telefon në mënyrë që ta printojmë atë për ju.