Mirësevini

Ne dizajnojmë ëndrrën tuaj.

 

Ideim

Ideimi i të gjitha kërkesave nga klientët tanë

 

Dizajnim

Këtyre shërbimeve u shtohet edhe dizajnimi profesional

 

Printim

Printimin e produkteve në printera profesional

 

Montim

Montimi i produkteve të printuara në vendin tuaj

 
0+
 
0+
 
0+

RRETH NESH

Themeluar në vitin 2014 nga Arlind Aliti sot Studio Design Lindi është një nga Studiot elitë në Bujanoc dhe Preshevë. Me më tepër se 200 klientë të kënaqur me punën tonë Studio Design Lindi këto vitet e fundit ka treguar një kualitet të jashtëzakonshëm në fushën e Dizajnit dhe Reklamave. Qëllimi ynë është që të arrijmë ekselencën e dizajnit, duke i plotësuar kërkesat e klientëve tanë. Ne jemi krenar për qasjet pro-aktive si edhe në aftësinë për të ofruar zgjidhje inovative.

Branding

Ne punojmë për klientët tanë si një skuadër e vetme dhe kjo na ndihmon në përcaktimin e një drejtimi praktik dhe strategjik, për kërkesat e klienteve.

Dizajnimi i Logove

Eksperienca e gjatë në treg na motivon të jemi gjithnjë në koherencë me zhvillimet e fundit dhe këto risi duam t’ja transmetojme asetit më me vlere të kompanisë tonë, klientëve tanë.

Printimi i Sticker 3D

Ne dallohemi nga të tjerët sepse fokusohemi tek mesazhi i klientëve tanë. Ne kemi krijuar një ekip profesionistësh me eksperiencë të cilët plotësojnë çdo nevojë të klientëve tanë.

 

Pritnime digjitale

 

Ftesa dasmash

 

Veshje fasadash

 

Pritime Inoks

 

Printime Sinjalistika

 

Printime të Maicave

 

Printime të Kalendarëve

 

E shumë printime tjera...

SHIKONI PUNIMET TONA

  • Studio Design Lindi, Karađorđa Petrovića, Bujanovac, Serbia
  • Posta: 17520
*
*